Soundcraft FX16 II Mixer
€360
Categorie:
Pro audio
Type:
Mixers & mengpanelen
Merk:
Soundcraft
Staat:
Gebruikt
Prijsbepaling:
Prijs bespreekbaar
Vraagprijs:
€360
Locatie:
Antwerpen, België
Referentie zoekertje #25950
Referentie zoekertje #25950

Op te halen in Antwerpen, uiteraard mag/kan deze uitvoerig getest worden voor het afronden van de aankoop (testmateriaal aanwezig op locatie), liefst zelfs. Op deze locatie (woning van overleden famielielid) zijn er ook nog tal van andere mixers/studiomateriaal/micro's en toebehoren/speakers en muziekinstrumenten aanwezig die interesse kunnen opwekken. Bij acceptabel bod hier geef ik u mijn GSMnr door om concreet af te spreken. Bij deze wat technische duiding en omschrijving van bovenstaande mixer  (van website):

Op te halen in Antwerpen, uiteraard mag/kan deze uitvoerig getest worden voor het afronden van de aankoop (testmateriaal aanwezig op locatie), liefst zelfs. Op deze locatie (woning van overleden famielielid) zijn er ook nog tal van andere mixers/studiomateriaal/micro’s en toebehoren/speakers en muziekinstrumenten aanwezig die interesse kunnen opwekken. Bij acceptabel bod hier geef ik u mijn GSMnr door om concreet af te spreken. Bij deze wat technische duiding en omschrijving van bovenstaande mixer  (van website):

Volledige mengvrijheid. Een directe uitgang op elk kanaal. De Soundcraft FX16ii 16 Channel Mixer met Effecten biedt veelzijdigheid in tegenstelling tot alle andere 16-kanaals mixers. Combineer dat met de geïntegreerde AudioDNA-effectenprocessor – een processor die zo goed gebruikt wordt in DigiTech en Lexicon outboard gear – en je hebt één krachtige mixer.

 

Tussen 16 volledige monokanaalsingangen, 4 stereo-retours en een 2-track return, krijg je een heleboel aansluitingen om mee te werken. In de studio of op het podium is de FX16ii een opnamekrachtpatser. Een directe uitgang op elk van de 16 kanalen kan worden geschakeld tussen pre- en post-fader.

 

 

 

Soundcraft FX16 II Mixer

€360
Categorie:
Pro audio
Type:
Mixers & mengpanelen
Merk:
Soundcraft
Prijsbepaling:
Prijs bespreekbaar
Locatie:
Antwerpen, België
Referentie zoekertje #25950

Verkoper contacteren

    Bruno S.
    Privé verkoper

    Translate

    SECONDPLAY is het platform in België om tweedehands muziekinstrumenten, audio apparatuur & toebehoren te kopen en te verkopen (pro & hobby)

    ©SECONDPLAY All rights reserved